Opening van het Studiecentrum

In januari 2016 heeft Sally Ebot als voorzitter van de Casey Troy Foundation het studiecentrum geopend in bijzijn van alle kinderen van het Casey’s Home, de vrijwilligers, de chief en veel inwoners van Ikiliwindi en alle schoolkinderen en leerkrachten het studiecentrum geopend.

Het was een groot feest. Het studiecentrum is gerealiseerd met hulp van de Vastenaktie Wijchen in 2015. Tijdens deze Vastenaktie hebben schoolkinderen van basisschool de Wingerd in Bergharen, hun vastendoos na afloop van de Vasten gevuld met speel en tekenmateriaal voor de kinderen in Ikiliwindi. Tijdens de opening ontvingen de kinderen in Ikiliwindi deze prachtige dozen!  Bovendien mochten de schoolkinderen die van ver kwamen (sommigen lopen 2 x een uur naar school!) een paar laarzen of waterschoenen uitzoeken, zodat ze ook in de regentijd naar school kunnen komen!

Hieronder de foto’s van de bouw van het studiecentrum

Bouw Studiecentrum 2015

In januari 2016 heeft Sally Ebot als voorzitter van de Casey Troy Foundation het studiecentrum geopend in bijzijn van alle kinderen van het Casey’s Home, de vrijwilligers, de chief en veel inwoners van Ikiliwindi en alle schoolkinderen en leerkrachten het studiecentrum geopend. In de foto’s is te zien hoe het studiecentrum in 2015 is gebouwd, de zonnepanelen zijn geplaatst en de computers zijn geïnstalleerd.