Radboud studenten naar Ikiliwindi

In de zomer van 2017 zijn 3 studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen voor een stage van 3 weken (en een week vakantie!) naar Ikiliwindi geweest.

Dit deden ze in het kader van een minor Community Outreach Project, waar ze een aantal maanden eerst op werden voorbereid door allerlei colleges.

Nienke, Caro en Jette  hebben met veel enthousiasme computerles gegeven aan 100 kinderen/jong volwassenen in het dorp en uit het Casey’s Home. De jongeren kregen les in bediening van de computer, het zoeken op internet en gebruik van Word, Excel en Outlook. Degenen die alle onderdelen hadden afgerond kregen na 3 weken een prachtig diploma van de Radboud Universiteit. En….daar waren alle kinderen/jongeren super trots op!

Daarnaast hebben Jette, Nienke en Caro heel veel activiteiten gedaan met de kinderen uit het Casey’s Home, spelletjes gedaan, getekend, ze hebben de slaapkamers opgeknapt en hebben de tekeningen van OBS de Inktvis uit Dirksland opgehangen.

Super veel in deze 3 weken. In de weekenden zijn ze samen met Elisabeth en Kwasi op stap geweest evenals de week die ze aan hun stage hebben geknoopt. Ze zijn naar de watervallen in Miles 12 geweest, het meer van Kumba, Limbe en Limbe. Verder hebben ze een werkbezoek gebracht aan een ziekenhuis in Douala.

We zijn trots op deze Radboud Studenten Nienke, Caro en Jette en hen super dankbaar voor wat ze gedaan hebben!