Opening Vocational Center

Opening locatie annex in Bomono Ba Jedus

In januari heeft onze partner in Kameroen besloten om een 2e locatie te openen in Bomono Ba Jedu in de regio die grenst aan de South West Region. Naar deze Franstalige en dus veilige regio zijn heel veel mensen uit de South West en dus ook uit Ikiliwindi gevlucht.

“Onze” kinderen kunnen nu in deze veilige locatie zorg krijgen, revalideren en onderwijs ontvangen. Met hulp van de Vastenaktie van Parochie de Twaalf Apostelen uit Wijchen start daar ook een speciaal onderwijsproject wat zich ook in het bijzonder richt op toekomstgericht onderwijs: veel praktijkonderwijs naast gewone lessen en sport.

We zijn trots op onze partner die in 8 maanden tijd dit heeft weten te  bewerkstellingen!

Het centrum heeft de naam gekregen van mama Caroline.

Opening locatie annex in Bomono Ba Jedus

In januari heeft onze partner in Kameroen besloten om een 2e locatie te openen in Bomono Ba Jedu in de regio die grenst aan de South West Region.