Gratis mondmaskers en zeep voor de inwoners van Bomono en omliggende dorpen

In het Casey’s Home in Bomono is men begonnen met het maken van mondmaskers en het maken van zeep om te proberen om het Corona virus zo veel mogelijk buiten de deur te houden. De meiden maken onder leiding van Lucy mondkapjes en de jongens/mannen hebben de zeepproductie opgevoerd. De gratis mondmaskers en zeep worden uitgedeeld aan de bevolking met de instructie hoe de mondkapjes gebruikt moeten worden en hoe je echt goed je handen wast! Heel fijn is dat onze gezondheidswerkers dit kunnen doen! Op dit moment proberen we in Nederland om via sponsoracties geld binnen te krijgen en na een oproep aan alle vrienden van de Casey Troy Foundation is er al een aardig bedrag binnen gehaald. De Wilde Ganzen willen waarschijnlijk het bedrag verdubbelen…..  Stef_Eilander_en_vrouwStef_Eilander_en_vrouwStef_Eilander_en_vrouwStef_Eilander_en_vrouw