Ons nieuwe gezondheidscentrum in Bomono

Met enorme hulp van AFAS is de bouw van ons nieuwe gezondheidscentrum goed van start.

Het centrum krijgt de naam van de voorzitter van onze partner in Kameroen: Dr. Henshaw Mandi. De naam van het centrum wordt Henshaw Mandi Community Health Center (HMCHC) Bomono.

Het wordt een prachtig stenen gebouw, waarvan de fundering inmiddels is gelegd.

De (korte) regentijd zorgde er alleen voor dat de bouw toch even onderbroken moest worden, maar de verwachting is dat het geen vertraging zal opleveren voor de eindoplevering van het gebouw.

Dan komt de inrichting van het gebouw. Dat zal ook enige tijd duren, maar veel materialen staan al klaar in een container in Kameroen. Een deel van de inventaris wordt in Kameroen aangeschaft, maar ook daar is geld voor nodig.

Mocht u ons willen en kunnen helpen…maak u gift over op NL 51 RABO 0131 3245 27 tav stichting gehandicapte kinderen Kameroen onder vermelding van “inventaris”.

Ons nieuwe gezondheidscentrum in Bomono

Met enorme hulp van AFAS is de bouw van ons nieuwe gezondheidscentrum goed van start. Het centrum krijgt de naam van de voorzitter van onze partner in Kameroen: Dr. Henshaw Mandi. De naam van het centrum wordt Henshaw Mandi Community Health Center (HMCHC) Bomono.