Website Casey Troy Foundation voor kinderen en jongeren

Daan Brouwer en Koen Visser zitten op het Niftarlake College in Maarssen. In de juni 2021 hebben zij hun vak O&O afgesloten met praktijkopdracht: maken van een website speciaal voor kinderen, scholen en jongeren.

Zij hebben dat voor onze stichting gedaan. Ze hebben er heel veel werk in gestoken en hebben een prachtig cijfer voor hun opdracht gekregen van school. Nu is het gelukt om hun website te koppelen aan die van ons! (met dank aan docenten  Nifterlake en onze webmaster Edwin van der Wal)

Voor scholen, kinderen en jongeren is het nu veel makkelijker informatie te zoeken over ons werk, ideeën op te doen en sponsoracties op te zetten.

Daan en Koen

Daan en Koen…hartelijk dank voor al jullie inzet!

De website is hier te bekijken: Kinderwebsite