Kinderrevalidatie in Arch

In de afgelopen maanden konden een aantal kinderen met hulp van ons revalideren in Arch.  Dit centrum van de Franciscanessen in Buea staat onder leiding van Zr. Hostencia en worden kinderen geholpen met beugels, aangepaste schoenen, rolstoelen en krijgen ze intensieve revalidatie. Ouders van deze kinderen hebben zelf geen mogelijkheden om deze voorzieningen te regelen. Buea ligt in het oorlogsgebied, er is veel armoede en toegang tot de gezondheidszorg is er nauwelijks. Dit jaar hebben wel al 20 kinderen kunnen helpen en hebben zij weer een toekomst!

We zijn trots op de medewerkers in Arch die ondanks de heel moeilijke omstandigheden waarin zij moeten werken, zij zoveel betekenen voor de kinderen en hun ouders.

Abibail

Akah

Bambot

Gilbert

Edu

Ekane

Ntah

Edu